New Member Intros Say Hello! Tell us a little about yourself and your camper; we're fairly friendly :)
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-29-2014, 08:05 AM   #1
Moderator
 
RichR's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Cooperstown, PA
Posts: 2,982
Default New member, forum access.

I received the attached message from a new member who is having problems accessing the forum. I don't have the answer. Maybe from your own experience can you help? Thanks, Rich

[Quote]Hi Rich,
I am a new member and just purchased a Hi Lo trailer. Lots of good info here on the site, but it wont let me access most of it. I get this message:Aztravler, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log
Can you help me this getting access?
Thanks![Quote]
__________________

__________________
My Great Wife Joyce
2010 2310H Hi-Lo
2012 F150 4X4 SuperCrew EcoBoost w/Leer Cap
Reese WD Strait-Line Hitch
Amateur Radio K3EXU
RichR is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2014, 08:27 AM   #2
Senior Member
 
Wrascal's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Lower Alabama (LA)
Posts: 551
Default

I suspect he's having the same problem I (and another) was having a year ago. While I thought I was signed up as a full member I wasn't; as such I was only granted limited access.

It turned out that this site wouldn't accept members using a Hotmail account. I switched to using my smartphone account (gmail) and problems resolved.

Just a thought.
__________________

__________________
2014 Ford F250 6.7 PS
formerly a HiLo TD2401
now an 08 Jayco Eagle
Wrascal is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2014, 05:59 AM   #3
Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 5
Default

go to the e-mail they sent you and click on the information sent it worked for me good luck Joel
joel is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2014, 10:59 AM   #4
Moderator
 
RichR's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Cooperstown, PA
Posts: 2,982
Default

If any new members have had trouble getting full privileges on the forum and have resolved the problem, please reply as to how you were able to fix the issue. It will help others in getting their privileges.

I, as a forum moderator, do not have the access to help anyone out with their problems. I can block spammers, move and delete posts, etc. but cannot do anything with member accounts.

Thanks to all and Happy Camping!!

RichR
Forum Moderator
__________________
My Great Wife Joyce
2010 2310H Hi-Lo
2012 F150 4X4 SuperCrew EcoBoost w/Leer Cap
Reese WD Strait-Line Hitch
Amateur Radio K3EXU
RichR is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2014, 09:47 PM   #5
Moderator
 
Join Date: Apr 2010
Location: Napa,CA
Posts: 766
Default

Rich,

The problem seems to stem from gmail email accounts.

If you are trying to use a gmail account, please try another email.
__________________
Les

2006 22ft towlite (replaces 97 21TL)
2006 Toyota tacoma pre-runner 4.0 L V-6 quad cab
w/ 98 chevy Powervision towing mirrors
campthewestcoast is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2014, 09:50 PM   #6
Senior Member
 
Wrascal's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Lower Alabama (LA)
Posts: 551
Default

Nope, that's backwards. I was unable to establish an account using HOTMAIL. Once I switched to my GMAIL account things worked (and continue to work) as they should.
__________________
2014 Ford F250 6.7 PS
formerly a HiLo TD2401
now an 08 Jayco Eagle
Wrascal is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2014, 10:44 PM   #7
Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 46
Default

Hi Rich, I am the person you were helping at the start of this post. I tried a new email account, did not work. I tried 2 more email accounts, no luck. My DW said to try it from the start. I restarted the process, to sign up as a new member, used the same hotmail account,as the 1st time around, and it worked! Must be my lucky wife! Glad it worked, really has helped in getting the Hi-Lo ready to go.
desert trailer is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2014, 09:27 AM   #8
Moderator
 
RichR's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Cooperstown, PA
Posts: 2,982
Default

Quote:
Originally Posted by desert trailer View Post
Hi Rich, I am the person you were helping at the start of this post. I tried a new email account, did not work. I tried 2 more email accounts, no luck. My DW said to try it from the start. I restarted the process, to sign up as a new member, used the same hotmail account,as the 1st time around, and it worked! Must be my lucky wife! Glad it worked, really has helped in getting the Hi-Lo ready to go.
I'm glad to hear you had success! You info may help someone else along the way. Thanks!
__________________

__________________
My Great Wife Joyce
2010 2310H Hi-Lo
2012 F150 4X4 SuperCrew EcoBoost w/Leer Cap
Reese WD Strait-Line Hitch
Amateur Radio K3EXU
RichR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 06:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
HiLoTrailerForum.com Copyright 2010